“La primavera Sant Just altera” és una campanya que pretén alterar la vida social, cultural, comercial, esportiva i associativa del poble, fent participar la ciutadania de Sant Just i dels municipis de l’entorn.

La campanya publicitària que vol donar a conèixer les diferents activitats que tindran lloc a Sant Just Desvern durant un mes continuat, després de Setmana Santa, inclou l’esdeveniment esportiu Territori Special que se celebrarà al municipi el diumenge 14 de maig.

Les primeres activitats fan referència a la celebració de la Diada de Sant Jordi i es concentraran entre els dies 21, 22 i 23 d’abril. Paral·lelament, es donarà el tret de sortida a la primera edició del quintotapa.cat, una iniciativa a la qual s’han sumat 23 bars i restaurants que durant dues setmanes oferiran una oferta gastronòmica de quinto + tapa a preus econòmics.

Durant aquests dies el comerç local organitzarà un concurs d’aparadors que culminarà, el 7 de maig, amb la Festa del Comerç que tindrà lloc, durant tot el dia, al parc Maragall. Les dues propostes vinculades amb els establiments són impulsades per les dues entitats comercials del municipi: DonaiEmpresa i la nova associació Desvern – Comerç i Empresa, que ja compta amb una quarantena d’establiments associats.

L’esport també s’alterarà de valent amb la celebració, el 14 de maig, del Territori Special Sant Just Desvern 2017, que aplegarà més de 630 esportistes amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, altres comunitats i països europeus en les disciplines de bàsquet, ciclisme i tennis. Aquest esdeveniment organitzat conjuntament amb la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya, comptarà amb més d’un centenar de persones voluntàries.

La Festa de la Pau tindrà lloc el 20 de maig. Una vintena d’entitats, serveis, equipaments i establiments participaran i col·laboraran en aquesta festa solidària que, per segon any consecutiu, girarà entorn la població refugiada.

I els divendres 5, 12 i 19 de maig la infància i les famílies tindran cita amb els Divendres als Parcs, una iniciativa impulsada per la Xarxa 0-6 que pretén oferir una proposta de joc diferent, a l’aire lliure i oberta a tothom.

Anuncios